Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

Stolpräcken - aluminium

Skräddarsytt stolpräcke – direkt till ditt projekt

Orbit aluminiumräckeFoto:RexalAluminiumräcke

Komplett måttanpassat stolpräcke
– direkt till ditt projekt!

glasracken
Det finns en hel del saker att tänka på vid val av glasräcke, inte minst vad gäller säkerhet. Om du vet vad du behöver kan du ta fram pris och göra din beställning direkt med vår räckeskalkylator. Är du osäker på något får du gärna göra en offertförfrågan via vårt räckesformulär. Då kan vi se till att du får den mest prisvärda lösningen som samtidigt uppfyller Boverkets Byggregler (BBR).

Aluminiumräcke Rexal Round

Rexals nya toppmonterade aluminiumstolpar i hög kvalité. Stolparna finns i svart, vit och naturanodiserad yta och har en diameter på 50mm och höjd på 1100mm med handledare. Levereras komplett med gummi, fot och täcklock.

PDF REXAL ROUND ALUMINIUMSTOLPAR

PDF MONTERING REXAL ROUND HANDLEDARE

PDF MONTERING REXAL ROUND UTAN HANDLEDARE

Aluminiumräcke Rexal Square

Rexals nya toppmonterade aluminiumstolpar irobust kvalité. Stolparna finns i svart eller alumimiumgrå yta och har 50x50mm dimension.Höjd 1100mm med handledare. Levereras komplett med gummi, fot och täcklock.

PDF REXAL SQUARE ALUMINIUMSTOLPAR

PDF MONTERING REXAL SQUARE HANDLEDARE

PDF MONTERING REXAL SQUARE UTAN HANDLEDARE

Rexal Orbit aluminiumstolpar

Med Rexal Orbit aluminiumstolpar får duglasräcket för det moderna boendet, uteserveringen eller poolområdet. Orbit finns med och utan handledare, det senare gör att det inte finns något som bryter horisontlinjen.

Stolparna är helt i aluminium och mycket stilrena, utan detaljer som till exempel klämfästen. Det gör också att det går snabbt och enkelt att montera. Du kan välja mellan den mycket populära färgen antracit eller i anodiserat.

PDF REXAL ORBIT 1 ALUMINIUMSTOLPAR


           God kreditvrdighet