Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

Helglasräcken

Skräddarsytt helglasräcke – direkt till ditt projekt

GlasräckenFoto: Vertigo Helglasräcke

Komplett måttanpassat helglasräcke
– direkt till ditt projekt!

glasracken
Det finns en hel del saker att tänka på vid val av glasräcke, inte minst vad gäller säkerhet. Om du vet vad du behöver kan du ta fram pris och göra din beställning direkt med vår räckeskalkylator. Är du osäker på något får du gärna göra en offertförfrågan via vårt räckesformulär. Då kan vi se till att du får den mest prisvärda lösningen som samtidigt uppfyller Boverkets Byggregler (BBR).

Rexal / OnLevel helglasräcke

Med helglasräcke från Rexal / OnLevel får du ett räcke som är helt fritt från stolpar, klämfästen och annat som skymmer utsikten. Glasräcket passar lika bra utomhus som inomhus och ger ett utmärkt skydd till din uteplats, balkong eller trappa.

Du kan välja mellan ett topp- eller sidomonterat glasräcke samt med eller utan handledare. En trähandledare ger en mer varm och mjuk känsla medan ett rostfritt rör ger ett mer avskalat och modernt intryck.

PDF REXAL / ONLEVEL TL-6010 TOPPMONTERAT

PDF REXAL / ONLEVEL TL-6011 SIDOMONTERAT

PDF REXAL / ONLEVEL TL-6030 TOPPMONTERAT

PDF REXAL / ONLEVEL TL-6031 SIDOMONTERAT

Vertigo Horisont helglasräcke

Med Vertigo Horisont helglasräcke behöverdu inte kompromissa! Med minimal påverkan på utsikten fårdu ett räcke som på ett säkert sätt skyddar familj och vänner och samtidigt fungerar som vindskydd. Det ger huset ett stilrent och exklusivt intryck samtidigt som det passar väl in i dagens arkitektur.

Vertigo Horisont helglasräcke finns i två varianter, en toppmonterad profil som monteras ovanpå golvet eller en sidomonterad som monteras från sidan i reglar eller bjälklag och därmed blir så gott som osynligt från insidan. Som vid allt montage behövs ett stabilt underlag att skruva i.

PDF VERTIGO HORISONT HELGLASRÄCKE

PDF VERTIGO HORISONT MÄTANVISNINGAR

PDF VERTIGO HORISONT MONTERINGSANVISNINGAR


           God kreditvrdighet