Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

Spegelglas

Skräddarsytt spegelglas – direkt till ditt projekt

SpegelglasFoto: Saint-Gobain Emmaboda Glas

Om glasspeglar
Glasspeglar ger dig en spännande möjlighet att låta hemmet spegla din personliga stil.
Vi har ett brett utbud av speglar allt från enkla stilrena glasspeglar till speglar med dekorativa border och kanter till mer avancerade led-speglar. För dig som vill ha en spegel med antik känsla och karaktär finns det flera olika spegelglassorter.

Läs mer
Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 988,00 kr / m2 -5%
  1 040,00 kr

  Spegelglaset MIRALITE från Emmaboda Glas är perfekt att använda som spegel I varje rum, från vardagsrum till badrum och den kan göras personlig i olika former och storlekar för att passa in i din inredning.

  Reducerat pris!
  988,00 kr / m2 -5%
  1 040,00 kr
 • 1 350,00 kr / m2

  Med tonat spegelglas tillför du en extra inredningsdetalj i hemmet. Genom möjligheten att måttanpassa din spegel efter dina önskelmål kan du skapa rymd och intressanta detaljer i ditt hem. Våra speglar i tonat glas får att få i Grå, Brons samt koppar.För toningen Koppar samt Cirkulärt spegelglas, vänligen kontakta kundtjänst för offert. 

  1 350,00 kr / m2
 • 3 095,00 kr / m2

  En extraklar (även kallad järnfattig) spegel är inte bara en spegel utan en riktig lyxprodukt som omedelbart framhäver god stil. Järnoxid är vanligtvis det som ger glas en svag grönaktig ton, men genom att eliminera det får denna spegel en enastående klarhet som skiljer den från konventionella speglar.

  3 095,00 kr / m2
 • 69,00 kr

  GlasGigantens egen glasrengöring med citrusdoft. Extremt kraftfull och effektiv för professionell rengöring och renhet utan ränder. 500ml flaska.

  69,00 kr
Visar 1 - 4 av 4 artiklar

           God kreditvrdighet