Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

Härdat glasd Visa större

HÄRDAT GLAS

Härdat floatglas från AGC/Saint Gobain. Glaset är fyra till fem gånger starkare än ohärdat glas av samma tjocklek. Om härdat glas går sönder splittras det i många små bitar i stället för glasskärvor, vilket minskar risken för skärskador. Härdat glas kallas ofta för säkerhetsglas eftersom det uppfyller de säkerhetskrav som ställs på glas i utsatta miljöer.
Användningsområden för HÄRDAT GLAS:
Köksglas Stänkskyddsglas Bänkskiveglas Badrumsglas Bordsskiva i glas Bänkskiva i glas Bänkskydd i glas Byggnadsglas Inredningsglas Floatglas Övrigt inredningsglas Fönsterbräda i glas Glashyllor Glaspanel Glashyllor Fönsterglas Bordsskiveglas Bordsskydd i glas Floatglas Uterum i glas Glasräcken Skiljevägg i glas Populära Växthusglas Uterumsglas Räckesglas


Broschyrer:

Mer detaljer

Skräddarsy HÄRDAT GLAS


VÄNLIGEN VÄNTA


SKISS LADDAS...

 

Mer information

Härdat glas tillverkas genom att glaset hettas upp till över 500 grader för att därefter hastigt kylas ned. Styrkan i glaset uppstår i spänningen mellan glasets yttre och inre skikt.

Glaset kallas ofta för säkerhetsglas eftersom det uppfyller de säkerhetskrav som ställs på glas i i utsatta miljöer. I hem-miljöer kan det till exempel handla om glasräcken eller fönsterglas som är placerade med risk för personskador. I offentliga miljöer används mycket härdat glas på grund av dess säkerhetsegenskaper.

Härdat glas kan inte skäras eller borras, även kantbearbetning och slipning bör undvikas.

590,00 kr


Glaspris:  kr ( m2)

 Begär offert?

<img src="https://www.glasgiganten.se/img/cms/Kantslipningar.jpg" alt="Kantslipningar" width="281" height="750" />

Datablad

Vikt (kg/m2)7,5 (3 mm), 10 (4 mm), 12,5 (5 mm), 15 (6 mm), 20 (8 mm), 25 (10 mm), 30 (12 mm)

Broshyrer


           God kreditvrdighet