Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

Stolpräcken - fyrkantiga

Skräddarsydda stolpräcken – direkt till ditt projekt

Vertigo stolpräckeFoto:Vertigo Stolpräcke

Komplett måttanpassat stolpräcke
– direkt till ditt projekt!

glasracken
Det finns en hel del saker att tänka på vid val av glasräcke, inte minst vad gäller säkerhet. Om du vet vad du behöver kan du ta fram pris och göra din beställning direkt med vår räckeskalkylator. Är du osäker på något får du gärna göra en offertförfrågan via vårt räckesformulär. Då kan vi se till att du får den mest prisvärda lösningen som samtidigt uppfyller Boverkets Byggregler (BBR).

Rexal rostfriA fyrkantiga stolpräcken

Med rostfria stolpräckenfrån Rexal får du diskreta stolpar tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Du kan välja om det ska vara stolpar som monteras från sidan eller eller toppmonterade stolpar, vilket göra att de passar såvälaltandäck och balkonger liksom runt poolen eller i trappan.

Alla stolpar i rostfritt stål från Rexal är tillverkade i Sverige och håller mycket hög kvalitet. Du kan välja mellan borstade eller polerade spegelblanka stolpar och beslag samt med eller utan handledare. Handledare finns i rostfritt, ek och jatoba.

PDF REXAL 986-40x40 FYRKANTIG TOPPMONTERAD STOLPE

PDF MONTERING MED HANDLEDARE ROSTFRIA STOLPAR

Vertigo Horisont Stolpräcken

Med Vertigo Horisont Stolpräcken har du många kombinationsmöjligheter. Alla räcken är framtagna för att passa den moderna arkitekturen och de passar lika bra utomhus som inomhus. Samtliga glasräcken från Horisont är godkända enligt Boverkets Byggregler (BBR) och man har lagt stor vikt vid materialvalen för att ditt glasräcke ska åldras vackert och hålla länge. God kvalitet som både känns och syns, det tar man inte miste på.

Det finns olika sätt att fästa räckesstolparna i underlaget; topp- eller sidomonterade stolpar. Sidomonterade stolpar monteras från sidan i underlagets reglar eller bjälklag. Detta är det vanligaste sättet att montera ett räcke och kräver i allmänhet inga speciella anpassningar förutom möjligen uttag för stolparna i altanens eller golvets kanter.

PDF HORISONT ROSTFRITT GLASRÄCKESYSTEM

PDF VERTIGO HORISONT MÄTANVISNINGAR

PDF VERTIGO HORISONT MONTERINGSANVISNINGAR


           God kreditvrdighet