Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

Bänkskiveglas

Skräddarsytt bänkskiveglas – direkt till ditt projekt

BänkskiveglasFoto:GlasGiganten

Om Bänkskiveglas
Bänkskiveglas är elegant och trendigt och förnyar och förändrar rummets karaktär på ett annorlunda och spännande sätt. De passar bra i i kök, badrum och i tvättstugor. De kan göras i stora partier med få eller inga fogar. Det går bra att få bänkskivor i glas med utskärning för spishällar, diskhoar, handfat armaturer, uttag och kontakter, eller andra inredningsdetaljer.

Klicka på respektive produkt nedan för att börja skräddarsy ditt bänkskiveglas!

Läs mer
Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 590,00 kr / m2

  Härdat floatglas från AGC/Saint Gobain. Glaset är fyra till fem gånger starkare än ohärdat glas av samma tjocklek. Om härdat glas går sönder splittras det i många små bitar i stället för glasskärvor, vilket minskar risken för skärskador. Härdat glas kallas ofta för säkerhetsglas eftersom det uppfyller de säkerhetskrav som ställs på glas i utsatta miljöer.

  590,00 kr / m2
 • 470,25 kr / m2 -5%
  495,00 kr
  Kampanj

  Klar-/Planglas är samlingsnamnet för det vi till vardags kallar för “vanligt glas “ och kan användas till fönster, bord, växthus, glaspaneler, glaskakel med mera. Klar-/Planglas kan vidare ingå som en del av till exempel isolerglas i fönster eller laminerat glas. Klar-/Planglas har både funktionella och konstnärliga användningsområden.

  470,25 kr / m2 -5%
  495,00 kr
 • 925,00 kr / m2

  Extraklart glas är en speciell glassort som inte har någon grönton som övrigt glas. Färger som ses genom glaset blir därmed mer korrekta. Extraklart glas är ett val för dig som vill ha ett mer exklusivt glas där färg och stilrenhet är viktig.

  925,00 kr / m2
 • 895,00 kr / m2

  Lamellglas består av två eller flera glasskivor med ett eller flera mellanskikt av transparent plast, vilket gör att glaset inte faller samman utan förblir ogenomträngligt om det går sönder. Därför används lamellglass ofta som säkerhetsglas i balkong-glas, glasräcken och skyltfönster med mera.

  895,00 kr / m2
 • 650,00 kr / m2

  Genomfärgat klarglas från AGC. Används som solskyddsglas och som inredningsglas, vanligt till bordsskivor med mera. Kan bearbetas och härdas. FärgerGrå (4, 6, 8 och 10mm)Brons (4, 6 ,8 och 10mm)Grön (4 och 6mm) Andra färger kan tas fram i lamellglas (färgad film mellan två klarglas). Kontakta kundtjänst för mer information.   Härdade glas kan inte...

  650,00 kr / m2
 • 1 395,00 kr / m2

  Frostat glas från AGC/Saint-Gobain. Frostningen gör glaset halvtransparent. Kan bearbetas och härdas.

  1 395,00 kr / m2
 • 1 995,00 kr / m2

  Lamellglas består av två eller flera glasskivor med ett eller flera mellanskikt av transparent plast, vilket gör att glaset inte faller samman utan förblir ogenomträngligt om det går sönder. Därför används lamellglass ofta som säkerhetsglas i balkong-glas, glasräcken och skyltfönster med mera.

  1 995,00 kr / m2
 • 1 350,00 kr / m2

  Med tonat spegelglas tillför du en extra inredningsdetalj i hemmet. Genom möjligheten att måttanpassa din spegel efter dina önskelmål kan du skapa rymd och intressanta detaljer i ditt hem. Våra speglar i tonat glas får att få i Grå, Brons samt koppar.För toningen Koppar samt Cirkulärt spegelglas, vänligen kontakta kundtjänst för offert. 

  1 350,00 kr / m2
Visar 1 - 8 av 8 artiklar

           God kreditvrdighet