Vi använder kakor (cookies) och spårteknik för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats!

ISOLERGLAS D4-10 SOLSKYDDSGLAS Visa störreISOLERGLAS D4-10 SOLSKYDDSGLAS

18 mm tjock glaskassett från AGC med 2-glas isolerglas och lågemissions- eller genomfärgat/tonat solskyddsglas på ytterglaset. G-värde 41 (lågemission) respektive 56 (tonat). U-värde 1.4 (lågemission) respektive 3.0 (tonat).

Användningsområden för ISOLERGLAS D4-10 SOLSKYDDSGLAS:
Byggnadsglas Energiglas Isolerglas Fönsterglas Isolerglas 2-glas isolerglas Uterum i glas Uterumsglas Solskyddande 2-glas

Mer detaljer

Skräddarsy ISOLERGLAS D4-10 SOLSKYDDSGLAS


VÄNLIGEN VÄNTA


SKISS LADDAS...

 

Mer information

Isolerglas D4-10 Solskyddsglas består av dubbla (D) 4mm glas med lågemissions- eller genomfärgat/tonat solskyddsglas på ytterglaset och en 10mm distanslist mellan glasen. 

Solskyddsglas används där det finns behov av att minska den inkommande solvärmen och/eller det inkommande solljuset.

  • Ett solskyddsglas med så kallade lågemissionsegenskaper begränsar den inkommande (och utgående) värme-energin men behåller en stor del av det inkommande ljuset. Glaset är därför vanligt på kontor och liknande miljöer. Samtidigt minskas kostnaderna för luftkonditionering och glaset har även ett bra U-värde.
  • Ett genomfärgat solskyddsglas begränsar framförallt det inkommande solljuset. Glaset är därför vanligt i uterum och liknande miljöer. Det kan även finnas estetiska skäl till att använda genomfärgade/tonade solskyddsglas.

Distanslist
Tillval kan göras för så kallad varmkant. Med varmkant minskas överföringen av kyla mellan isolerglaskassett och karm vilket förbättrar den isolerande effekten. Varmkant finns i färgerna grå, vit och svart.

Övrigt
Ett isolerglas kan sättas samman i en mängd olika varianter beroende på användningsområde och funktion, och behöver du många glas kan vi naturligtvis titta på olika rabatter.


Kontakta kundservice för mer information!

1 100,00 kr


Glaspris:  kr ( m2)

 Begär offert?

Datablad

Vikt (kg/m2)20
Tjocklek (mm)18
U-värde / Isoleringsförmåga (W/m2.K)3.0 (tonat), 1.4 (med lågemissionsglas)
Ljustransmission (%)50 (tonat), 73 (med lågemissionsglas)
G-värde / Värmetransmission (%)56 (tonat), 41 (med lågemissionsglas)
Rw-värde / Ljudreduktion (dB)28
CE-märkningCE-märkt
Garantitid punktering (år)5

Tillbehör

Broshyrer